mandag, mai 15, 2006

Snart 17.Mai

Bunaden (Sort vestfold-drakt fra mor) er klar og det passer bra. Det pleier være litt vind og litt kaldt her i Vestby. Tidlig opp må den som har barn i småskolen : de stiller opp kl. 09.30
Vi tar en stopp i Ås oxo : vil ha med oss Hankattforeningens sprell og sprøyt Håkon taler i floss og pysj iår. Nå må jeg løpe. Gratulerer med dagen !

1 kommentar:

Princess Of God sa...

Hei skjonne mamma!
1000-takk for hyggelig hilsen med sang...naa har det seg egentlig saann at vi flyr til torp, blir plukket opp der og reiser til basen i skien.men skal paa norges-team allerede den forste uka(altsaa skoleaarets siste uke) og da kommer vi jo til vestby, skal vaere i omraade vestby-tomb...saa kommer vel hjemmom og er der litt tenker jeg, kan nok ta meg litt fri og komme hjem da.saa er det jo graduation den 2.juni allerede...saa er nok en epoke av livet over og en ny skal snart begynne:) men ringer naar jeg kommer til skien...kvleden 20. eller morgen 21. alt ettersom naar seint vi ank. Skien. men gleder meg veldig til aa se dere igjen! hils Haakon og onsk lykke til med talen og andedam-svomming;) hils ivar og oystein masse ogsaa og gi dem alle en riktig saa go 17.mai klem fra sis! gla i deg mamsen min, klem fra Jorun:)